Dijous a l'Hotel

Cicle musical que ofereix dues temporades anuals de programació setmanal a l'Hotel de Matadepera. Ens encarreguem de la selecció i contractació dels grups, promoció, coordinació dels recursos humans i tècnics. Hem organitzat el cicle des del 2005 fins l'actualitat.

Entre els grups que han passat pel cicle, destaquem Joan Masdéu, Josep Thió, Jofre Bardagí, Sanjosex, Quim Vila, Rauxa, Xazzar, Menaix a Truà, Titot i David Rosell, Mishima, Els Amics de les Arts i també gran part de les propostes emergents de les viles properes, la comarca i la resta del país.
Dijous a l'Hotel 0
Dijous a l'Hotel 1
Dijous a l'Hotel 2
Dijous a l'Hotel 3
Dijous a l'Hotel 4
Dijous a l'Hotel 5
Dijous a l'Hotel 6
Dijous a l'Hotel 7
Dijous a l'Hotel 8
Dijous a l'Hotel 9
Dijous a l'Hotel 10
Dijous a l'Hotel 11
Dijous a l'Hotel 12
Dijous a l'Hotel 13
Dijous a l'Hotel 14
Dijous a l'Hotel 15
Dijous a l'Hotel 16
Dijous a l'Hotel 17
Dijous a l'Hotel 18
Dijous a l'Hotel 19

Quan Cau la Nit

Festival d'estiu de Matadepera. Ens encarreguem de la selecció i contractació dels grups, promoció, coordinació dels recursos humans i tècnics, contractació dels equips de sonorització i il·luminació. Hem organitzat el festival des del 2006 fins l'actualitat.

Entre els grups que han passat pel festival, destaquem La Carrau, Dr. Calypso, Whiskyn's, Rauxa, Roger Mas, El Belda i el conjunt badabadoc, Els Amics de les Arts, Oques Grasses, La Iaia.
Quan Cau la Nit 0
Quan Cau la Nit 1
Quan Cau la Nit 2
Quan Cau la Nit 3
Quan Cau la Nit 4
Quan Cau la Nit 5
Quan Cau la Nit 6
Quan Cau la Nit 7
Quan Cau la Nit 8

Vac Viu

Cicle de concerts de Vacarisses que vam organitzar entre els mesos d'abril i desembre del 2008. Els concerts es realitzaven al Punt de Vol i els mesos de juny i juliol a les Piscines.

Ens vam encarregar de la selecció i contractació dels grups, edició i impressió de la publicitat, promoció, coordinació dels recursos humans i tècnics i la gestió del so.

La primera actuació va ser el dia 18 d'abril. Els artistes que hi van actuar són Joan Masdéu, Josep Thió, Litus, Galetes Franklin, Xavi Vidal i Berni Mora, Mishima (en l'inèdit format de trio), Josep Maria Cantimplora i Els Convidats.
Vac Viu 0
Vac Viu 1
Vac Viu 2

Vac Viu Estiu

Cicle de concerts de Vacarisses que vam organitzar entre els mesos de juliol i setembre de 2009. Els concerts es realitzaven a les Piscines Municipals a l'aire lliure.

Ens vam encarregar de la selecció i contractació dels grups, promoció, coordinació dels recursos humans i tècnics i la gestió del so.

Els artistes que hi van actuar són Exit Band i Cesk Freixas,
Vac Viu Estiu 0
Avís legal